- 99 Seviye Aralığı: Maceranı zirveye taşıman için 99 seviyeye kadar yükselebileceğin bir dünya seni bekliyor!
- 25.000 TL Toplam Ödül Havuzu: Yeteneklerini sergile, lider ol, kazan ve büyük ödüllerin tadını çıkar!
- Eğlenceli Metin FARM: Oyun içinde bol metin farmıyla dolu, keyifli bir dünya seni bekliyor.
- Yeni Pazar Sistemi: Ticaretin yeniden tanımlandı! Yepyeni bir pazar sistemiyle ekonomi senin kontrolünde.
- WS & Lonca & Event & Etkinlik Sistemleri: Sıkıcı anlara son! Ws, lonca, etkinlik ve daha fazlasıyla dolu bir dünya seni bekliyor.
- Boss Damage & Drop Bilgi Sistemi: Efsanevi eşyalar için savaş, her düşman bir fırsat!
- Yeni Catacomb & Kule Sistemi: Keşfet, kazan, yüksel! Yepyeni catacomb ve kule sistemleri seni bekliyor.
- Yeni Ticaret Camı Sistemi: Ticaretin yeni yüzü! Yenilikçi ticaret camı sistemiyle zenginlik senin ellerinde.
- Orta Emek Yapı: Zorlu, ancak adil bir dünya. Orta emekle yoğrulmuş bir deneyim seni bekliyor.
- Tüm Zindanlara Geri Dönüş Sistemi: Kaçırılan fırsatlar yok! Her zindana geri dönüş sistemiyle kolay erişim.
- Gelişmiş Ronark Arenası: Yeteneklerini sergilemek için gelişmiş bir platform seni bekliyor.
- Yeni Korumalı Mavi Ejderha Önü: Güvenliği ön planda! Yepyeni korumalı mavi ejderha önü seni bekliyor.
- Lycan Yok! Simya Yok! Kuşak Yok! Saçma Sistemler Yok! Saf bir deneyim için gereksiz özelliklere veda et.
- Muho, Çelik, BK, Ruhtaşı Düşürmeli Server: Sıradışı savaşlar için eşsiz bir dünya seni bekliyor.
- Grup Kutsama Sistemi: Birlikte güçlü, birlikte zafer! Grup kutsama sistemiyle güç bir arada.
- Süresiz Biyolog Sistemi: Sonsuz hayat! Biyolog sistemiyle hiç bitmeyen bir deneyim seni bekliyor.
- Kostüm Efsunlama Yok: Gerçek kahramanlar sadelikle parlar. Kostüm efsunlama yok!
- 7/24 Canlı Destek Sistemi: Soruların mı var? Biz buradayız! 7/24 canlı destek sistemiyle her zaman yardım hazır.
- Her Hafta Ödüllü Turnuvalar: Yeteneklerini kanıtla, ödüllerin tadını çıkar! Her hafta düzenlenen turnuvalar seni bekliyor.
- Süresiz Şebnem Sistemi: Hiç bitmeyen şans! Süresiz şebnem sistemiyle efsanevi eşyalar seni bekliyor.
- Toplu İtem Sil/Sat Sistemi: Kolay yönetim, hızlı ticaret! Toplu item sil/sat sistemiyle işlerini kolaylaştır.
- M1 Başlangıç Skillleri: Temelden yükseleceksin! M1 başlangıç skilleriyle epik bir başlangıç seni bekliyor.
- Uzaktan Biyolog Sistemi: Biyolog ol, dünyayı iyileştir! Uzaktan biyolog sistemiyle eşsiz bir deneyim seni bekliyor.
- Geliştirilmiş Efsun Botu: Efsunlar senin kontrolünde! Geliştirilmiş efsun botuyla daha fazla güç senin ellerinde.
Sistemler
- Çevrimdışı Pazar!
- Ticaret Camı Sistemi
- Çift CH Ejderha Odası
- Catacomb Geri Dönüş Sistemi
- Pazar ve Ticaret Geçmişi Sistemi
- Gelişmiş Oyun Seçenekleri